U PAKLU ZBOG SE*SA MIKIJA I NADEŽDE! Ceo dan KUKA! Rekla je da joj odgovara da se SE*SAMO! (VIDEO)


U “Zadruzi” ne prestaje da se priča o intimnoj akciji između Mikija Đuričića i Nadežde Biljić koja se dogodila pre nekoliko dana. Prošle noći za ljubavni zanos zadrugara saznali su i svi ostali ukućani, a najviše je bio ljut Bane Čolak.

Užičanin je nakon ovog saznanja bio besan na svoje cimere, jer se osećao prodano, s obzurom na to da je Mikija smatrao za velikog prijatelja, dok je sa Nadeždom Biljić želeo da bude svakodnevno intiman i u ljubavnoj vezi. Jutros su zadrugari komentarisali celu sitauciju, a tada je došlo do rasprave između Zorice Marković i Baneta Čolaka.

– Dobro je, bre! Zavrteli ste priču. Dobićete sva pitanja novinara, opušteno. Svi ste vi j*bači! Ako na osnovu toga gledate da ostanete ovde, treba da vas je sramota. Ukoliko nemate drugih kvaliteta, treba da se obesite! Ti si se zaljubio, svi ste se zaljubili. Što ovu devojku dirate?! – govorila je Zorica.

Lepi Mića se u tom trenutku ubacio komentarom kako da nije bilo Mikija Đuričića, Bane Čolak ne bi skrenu pažnju na sebe, a zatim je Čolak ispričao da mu je Nadežda priznala da je došlo do odnosa sa pčelarom.

– Ja je diram? Šta sam ja kriv? Jesam je ja j*bao u kokošinjcu? Ja sam je j*bao u krevetu! Ja nisam oteo tuđu ribu! Ona je rekla da joj odgovara da se j*bemo! Ništa joj nisam obećao! – pričao je Bane.

(Srbija Danas)