ŠOK OBRT! Miki Nadeždi: Pokaži mi GAĆICE! Ajmo ponovo u ŠTEK! Au, bokte, pa ovo su osećanja! HEMIJA! (VIDEO)


Miki Đuričić i Nadežda Biljić napravili su pravi bum svojim seksom u “Zadruzi”, a sinoć su i sve priznali Banetu Čolaku. Posle svega, oni su opušteno ćaskali, te je Miki u šali predložio Nadeždi da ponovo imaju seks, na šta se ona nasmejala. Koliko su bili opušteni svedoči i to što ju je Miki u jednom trenutku pitao koje su boje njene gaćice na šta je ona bez blama zadigla suknju.

– Mi treba da odemo sad u štek, da overimo ovu svađu – rekao je Miki, a onda su počeli da raspravljaju u kom bi šteku mogli da ponovo seks. – Kad se ne sme, onda je najslađe – istakao je Miki, na šta se Nadežda nasmejala.

Ona je potom otkrila kako se oseća povodom Baneta i istakla da se sa njim nikada neće pomiriti.

– Ja se s njim nikada neću pomiriti. Ti svojim ponašanjem govoriš da je ovo fejk. Rekao si da nemaš osećanja, da sam ružna, šta sad hoćeš. Mene svrbi, ti nećeš da imamo seks. Čovek hoće! Šta ću ja, on se ljubi sa mnom, mazi se sa mnom, imamo lep seks, imamo priču. Rodila se hemija! Ti si taj koji se nama meša u priču – pričala je Nadežda u polu-šali, a Miki je sve to oduševljeno prihvatao i rekao da njih dvoje sada treba da se predstave kao žrtve, i da objasne da se Bane njima umešao u vezu, koja je počela još pre njegovog ulaska u “Zadrugu”. Pogledajte kako je sve ovo izgledalo:

(Srbija Danas)