OGLASILA SE SESTRA LUKE LAZUKIĆA! Ima poruku povodom SKANDALA, pobesnela je! (FOTO)


Ana Kalinić, rođena sestra Luke Lazukića, ponovo je na Fejsbuku jedan od statusa posvetila svom bratu, napisavši kako ona nije njegova sestra i da ljudi prestanu da je nazivaju tako.

Kako je napisala, Luka je “izgradio” ime brakom sa Natašom, dok je njegova sestra u medijima već deset godina kao žena političara Dragana Kalinića.

Prestanite da me nazivate Lukinom sestrom u medijima, u dokumentima republike Srbije zovem se Ana Kalinić, neću vam reći…

Posted by Angie Ana Kalinić on Tuesday, April 17, 2018

Podsetimo, Luka je u sredu 18. aprila podneo krivičnu prijavu protiv Nataše Bekvalac, za krivično delo lažno prijavljivanje. Luka Lazukić je krivičnu prijavu podneo preko svog advokata, a tužilaštvu je stigla i krivična prijava policije u kojoj se Lazukić tereti za krivično delo nasilje u porodici, pošto je supruzi naneo lakše telesne povrede.

Inače, Ana se u drugom statusu dotakla i ženske solidarnosti, a u trenutku kada svi pričaju o odnosu Nataše i Luke mnogi su sa razlogom procenili da se ova poruka jednim delom takođe odnosi na njih dvoje.

Pitaju me mnogi zgroženi prijatelji šta bih mu rekla da ga vidim…Ne vidjam ga, ne komuniciramo, fotografije govore…

Posted by Angie Ana Kalinić on Wednesday, April 18, 2018

Nasilje nad Natašom za koje se Luka tereti navodno se dogodilo u njenom stanu na Dedinju, u noći između 13. i 14. aprila. Nataša na telu ima vidljive modrice i podlive, a Lazukić je rekao da ne zna odakle Nataši takve povrede, pošto joj ih on, kako tvrdi, nije naneo.

(Srbija Danas)