Određena sudbina SINA MILJANE KULIĆ! Da li je ŽRTVA prevelika? Evo KO će imati DOBROBIT! Detalji kakvi se NISU MOGLI ZAMISLITI


Vreme leti, “Zadruga” se bliži kraju, stomak Miljane Kulić raste, pa sve te odrednice vode ka želji za prostim matematičkim operacijama, kao i zaključcima i prognozama koje nam one mogu doneti. Dakle, ako se prisetimo da se odnos Miljane i Ivana Marinkovića odigrao početkom novembra prostom računicom koja glasi “seks + 9 meseci” dolazimo do zaključka da bi, ako sve bude kako treba, mali naslednik rijaliti zvezda (poznato da je dečak) trebalo da stigne na ovaj svet krajem jula ili početkom avgusta tekuće godine.

I kraj jula i početak avgusta znače istu stvar za mama Miljanu – njen sinčić će biti lavić. U horoskopu, dakako.

Ovo nas je navelo da pokušamo odrediti karakteristike ličnosti dečaka pogledom u zvezde tj. astrološkim metodama. Naravno, tekst može biti od pomoći i drugim majkama čije se bebe rode u istom znaku.

Ova deca žele uvek biti u centru pažnje – pozitivne pažnje, naravno. Teže dodvoravanju, traže pohvalu za sve što rade, i učiniće začuđujuće mnogo sa rečima podrške poput „To je dobro. Ti si sjajan.“ Bolje reaguju na ljubav i nežnosti nego na kazne. Jedna od sjajnih karakteristika lava je prirodna sklonost da budu vođe. To će biti vidljivo od najranijeg doba i može frustrirati roditelje, ako ne uspeju da se nose sa „tiranijom“ deteta lava. Koliko se god teško činilo ne bi trebalo slamati tu njegovu ličnost, jer će mu biti od izrazite koristi u kasnijim fazama života. I ako teže tome da preuzmu stvar u svoje ruke, oni su u osnovi ljudi velikog srca koji su više motivisani ljubavlju nego sebičnošću. Kada se nađu pred izazovom, nijedna žrtva nije im prevelika za dobrobit njihovih voljenih. Njihova dobrodušna narav takođe ih čini takvima da lako praštaju. Iako znaju imati neprijatelje, njihovo srce retko ima prostora za mržnju. U školskom uzrastu dete lava izboriće se za vodeći status u razredu, pa će vrlo lako osvojiti učitelje. Ta su deca inteligentna, sa visokim stupnjem kreativnosti, ali i dalje će im biti potrebna pohvala i ohrabrivanje kako bi iskoristili svoj puni potencijal.

Element: Vatra

Planeta: Sunce

Srećna boja: Zlatna

Srećan kamen: Rubin

Srećan dan: Nedelja

Srećan broj: 1

Biljka: Gladiola

Osobine: lider, velikodušan, šarmantan, kreativan, veran, pun ljubavi, iskren

Naravno, najvažnije je da dete bude živo i zdravo, a Miljana srećna. Sve ostalo će samo doći.

(Srbija Danas)