Miki i Nadežda saznali da se NAPOLJU GLEDA NJIHOV SE*S! Morao da kaže Banetu: A njegova reakcija? HIT! (VIDEO)


Seks Mikija Đuričića i Nadežde Biljić uzdrmao je gledaoce rijalitija “Zadruga”, a ni njima dvoma nije bilo sve jedno. Oni su se kajali zbog svega što se dogodilo, a želeli su i da sakriju da se išta dogodilo. Međutim, do njih je došla informacija da se snimak njihovog seksa masovno gledao u spoljnom svetu, što ih je šokiralo.

– Trebo sam drk**i do kraja rijalitija! Da dobijem izliv sperme na mozak! – mrmljao je Miki, kada je rekao Nadeždi da ode po Baneta Čolaka, ne bi li mu otkrio šta se dogodilo. Prema Mikijevim rečima, on se uopšte nije brinuo što su svi saznali za njihov seks, bilo mu je bitno jedino da mu ne zameri Bane, koji je bio blizak sa Nadeždom, a i družio se sa njim.

Kada je Bane došao kod Mikija u rehabilitaciju, pčelar iz Kupinova mu je rekao ozbiljnim glasom da sedne, a onda je počeo da mu objašnjava:

– Desio se incident. Ti si dečko mlad. Nadam se, liberalnih shvatanja… To se više nije dešavao. Žena tebe voli. Došlo je do incidenta bilo… Ali nemoj njoj ništa da zameraš, nije ona kriva. Ali moramo ti reći. I da znaš, to nisam bio ja, to je bio Miki Kupinski. Ja sam podvojena ličnost – pričao je Miki, a Bane je shvatio o čemu je reč.

– Ja tebi ne zameram, brate, jer se ja na nju ne ložim, ono, baš. Zamerio bih da smo zajedno, kao recimo, Anđelo i Teodora, pa se mi posvađamo, pa ti budeš sa njom… Ako je to, hvala bogu! – objasni je Bane, koji nije pokazao nikakva naročita osećanja povodom ovog incidenta.

Pogledajte kako je sve to izgledalo:

(Srbija Danas)